Aanbod

Online coaching

Jouw eigen Personal Trainer Simon virtueel 24/24 en 7 op 7 op zak via de app/website van Nufit. De know-how en ervaring van coach Simon Michiels in een hands on en op maat gemaakt trainingsplan met oog voor lifestyle, voeding, slaap, recuperatie, suppletie,... Juiste ondersteuning vanop afstand en voor een beperkter budget!

Lees meer

Personal Training

Personal Training bij Nufit Tessenderlo staat voor een individueel aangepast en geperiodiseerd trainingsplan. Een correcte houding/bewegingsuitvoering is de basis. Oefeningen op maat en in lijn met het doel dat jij voor ogen hebt. Kortom een coach die je bijstaat met raad en daad, ook in de moeilijkere periodes!

Lees meer

Behandeling

Out of the box test- en behandelingsplan waarbij Nufit rekening houdt met disfuncties en spieren, gewrichten en bindweefsel terug laat functioneren zoals moet. Een focus op de oorzaak in plaats van het pijnpunt. Nufit Tessenderlo gaat voor een direct en langdurig resultaat in één, twee of drie behandelingen!

Lees meer

Sportmassage

Last van stramme spieren, kleine kwaaltjes of een slechte doorbloeding? Gediplomeerd sportmasseur Simon stimuleert de bloedsomloop, de lymfevaten en verwijdert tevens de afvalstoffen zoals melkzuur. De sportmassage geeft een ontspannend gevoel en vermindert de pijn. Bij Nufit ben je in goede handen!

Lees meer

2 Fit

Personal Training maar dan voor twee en uiteraard prijsvriendelijker. Trainen met je vriend/vriendin, partner, collega,... samen gaan we er voor!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x