2 Fit

2 Fit

2 Fit

Nood aan een extra boost door te trainen met je levensgezel(lin), vriend(in), collega, etc.? Dan is 2 Fit ongetwijfeld iets voor jullie!

Personal Training maar dan voor twee en uiteraard prijsvriendelijker. Trainen met je vriend/vriendin, partner, collega, etc. op een verantwoorde manier en in fijne ongedwongen sfeer. Samen gaan we er voor!


Sessie 1 - Screening

Luisteren - Bespreken

We brengen in kaart of jullie doelstellingen matchen en wat deze zijn. Des te verder het niveau uit mekaar des te meer water beide vrienden, vriendinnen, familieleden, etc. bij de wijn moeten doen. Is het niveauverschil te groot kan Personal Training (1 op 1) een hulpmiddel zijn om het verschil te verkleinen. Levensstijl en medische achtergrond wordt in sessie 1 in kaart gebracht.

Huidplooimeting

Door middel van een 13- punts huidplooimeting brengen we het lichaam in kaart om zo achteraf advies te kunnen geven naar voeding, training, suppletie en lifestyle. Dit huidplooimetingprofiel vertelt ons welke hormoondisbalansen we extra aandacht moeten geven om optimaal resultaat te kunnen behalen. 


Sessie 2 - Testprogramma

Testtraining

Tijdens deze testtraining krijgen we een beter zicht op het huidige niveau van de twee personen, hoe jullie lichaam functioneert en wat de aandachtspunten zijn om correct en kwalitatief te kunnen bewegen. Het monitoren van jullie hartslag tijdens deze training geeft een goed beeld en meer informatie over het huidige cardiovasculaire systeem.


Sessie 3 - Individueel programma

Training op maat*

Alle voorgaande informatie bundelen we samen en we komen tot een training op maat onder voorbehoud van de mogelijke belastbaarheid van de 2 vrienden, vriendinnen, familieleden, etc. Doorheen het traject houden we de trainingsbegeleiding uitdagend door variabelen zoals rust, herhalingen, reeksen, oefeningen, etc. aan te passen.

*des te groter het verschil tussen de 2 personen des te minder snel we de doelstellingen optimaal kunnen benaderen. Bijvoorbeeld: een topatleet en iemand die nooit heeft gesport willen samen een work-out afwerken. Moeilijk om het mogelijke verwachtingspatroon voor beide personen in te lossen. 

   

Tarieven 2 Fit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x