Personal Training

Personal Training

Personal Training

Personal Training bij Nufit Tessenderlo is de beste en snelste manier om resultaat te boeken. Trainer Simon zorgt voor een individueel aangepast en geperiodiseerd trainingsplan. Een correcte houding/bewegingsuitvoering is de basis. Oefeningen op maat en alle aspecten die invloed hebben op een beter, efficiƫnter en sneller resultaat worden op punt gezet. Denk maar aan voeding, suppletie, herstel, slaap,..

Nufit focust zich op het doel dat jij voor ogen hebt. Een coach die je bijstaat met raad en daad, ook in de moeilijkere periodes!

Intro - Vrijblijvende afspraak

In een vrijblijvende afspraak, in een ongedwongen sfeer, leert u de werkwijze kennen van Nufit. Nufit is vooral benieuwd wie u bent, welk doel u heeft, etc. Zo kunnen we samen bepalen welke route we het best uitstippelen en of er een klik is om van start te kunnen gaan.


Sessie 1 - Screening

Luisteren - Bespreken

We luisteren naar je doelstellingen, verwachtingen, etc. en gaan dieper in op je levensstijl en medische achtergrond.

Huidplooimeting

Door middel van een 13- punts huidplooimeting brengen we het lichaam in kaart om zo achteraf advies te kunnen geven naar voeding, training, suppletie en lifestyle. Dit huidplooimetingprofiel vertelt ons welke hormoondisbalansen we extra aandacht moeten geven om optimaal resultaat te kunnen behalen. 


Sessie 2 - Testprogramma

Testtraining

Tijdens deze testtraining krijgen we een beter zicht op het huidige niveau, hoe jouw lichaam functioneert en wat de aandachtspunten zijn om correct en kwalitatief te kunnen bewegen. Het monitoren van de hartslag tijdens deze training geef een goed beeld en meer informatie over het huidige cardiovasculaire systeem.


Sessie 3 - Individueel programma

Training op maat

Alle voorgaande informatie bundelen we samen en we komen tot een training op maat. Doorheen het traject houden we de trainingsbegeleiding uitdagend door variabelen zoals rust, herhalingen, reeksen, oefeningen, etc. aan te passen.

Tarieven Personal Training


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x