3 januari 2017

Is afslanken één van je goede voornemens?

Is afslanken één van je goede voornemens?

Is afslanken één van je goede voornemens?

 

Is afslanken één van je goede voornemens?
 

Futloos? Neerslachtig? Minder zelfvertrouwen? Ongezonde levensstijl? Jojo-effecten? 

 

Bijna de helft van de Belgen is te zwaar en afslanken staat in het top 10 lijstje van goede voornemens bij zowat iedereen. Daarom stellen we je graag het RainPharma dieet voor. Het gezonde en verstandige alternatief voor klassiek diëten.

Bij Nufit geloven we niet dat je slank moet zijn om gelukkig te zijn. Slankheidsidealen voorhouden heeft geen enkele zin. Het enige waar we wel van overtuigd zijn is dat enkele kilo's verliezen soms gewoon nodig is voor een betere gezondheid. Met RainPharma kan dat snel en gezond. Ideaal, niet?
Vetcellen chirurgisch laten verwijderen (liposuctie) klinkt makkelijk, maar biedt geen garanties op lange termijn. Je leert vooral heel weinig over gezonde voeding, net als bij een maagring. Klassieke diëten of sapjes en soepjeskuren leiden dan weer tot jojo-effecten en proteïnediëten zijn vooral een aanslag op darmen en nieren.
Bij Nufit denken we dat een dieet snel moet gaan (want anders is het niet motiverend) en gezond moet zijn (want ons lichaam moet nog jaren mee). RainPharma waarborgt het beste van de klassieke proteïnediëten en liet de minder goede dingen van dat soort diëten achterwege. Dit in combinatie met inzichten over pure en onbewerkte voeding en je speelt op een efficiënte en verstandige manier overtollig vet kwijt. Bovendien leer je hoe je nadien op gewicht blijft. 
Het RainPharma dieet verloopt in drie fases: afvallen, stabiliseren en leren. De bijzondere en darmvriendelijke RainPharma shakes en voedingssupplementen zetten je op weg in de eerste periode. Je verliest snel de nodige kilo’s, zonder in te boeten aan energie en ook je huid straalt als nooit tevoren. Nadat je de nodige kilo’s kwijt bent, moet je een bepaalde periode op gewicht blijven om vervolgens een normaal, gezond voedingspatroon te ontwikkelen. 
Het is beter om van de eerste keer voor de juiste methode te kiezen in plaats van honderd-en-een diëten af te werken. Als je de hele filosofie van het RainPharma dieet omarmt en je aan de spelregels houdt, dan is dit voor jou misschien de laatste keer dat je op dieet moet. 
Plan nu je gratis en vrijblijvend gesprek en kijk of RainPharma iets voor jou is. Indien je wil starten beginnen wij samen misschien wel aan je laatste dieet! Een traject waarbij Nufit je recepten als tips geeft alsook aanmoedigingen en complimentjes. Afslanken doen we niet alleen, dat doen we samen.
 
Plan nu je vrijblijvend gesprek en kijk of RainPharma iets voor jou is!
 
 
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Instagram
Instagram

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x