4 augustus 2016

Nieuwsbrief Nufit Zomert

 

 

 Nieuwsbrief Nufit
 
 

Zomer?!

Na een lange, drukke en uiterst interessante periode is er weer heel wat om over te berichten in deze nieuwsbrief. Zo was het tussenseizoen voor alle competitiesporters een uitdaging om een grondige basis te leggen voor het aankomende seizoen.

Daarnaast is er sinds het begin van de lente het RainPharma Dieet dat zijn intrede heeft gedaan bij Nufit. Verder in deze nieuwsbrief meer uitleg hierover.

Tot slot de zomerperiode die er aan komt. Velen gaan op vakantie, hebben tal van feestjes op hun agenda staan en willen er fitter, gezonder en vooral beter uitzien. 

Neem alvast een verfrissend drankje. Plof neer in je geliefde fauteuil en geniet van deze samenvatting van de afgelopen maanden. Proost!

 
Voorbereiding seizoen 2016-2017
 
RainPharma? Wat?
 
 

"Voor wie van plan is om voor eens en altijd komaf te maken met ongezonde kilo’s voor gemotiveerde diëters, onder begeleiding."
 
zuivere productkwaliteit
100% made in Belgium
lange termijn
educatief
darmvriendelijk
meer energie
betere huidkwaliteit
minder cholesterol
lager/gezonder gewicht

Wat is het verschil met een klassiek proteïnedieet?
Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ons zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd het RainPharma dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.
 
Hoe verloopt het RainPharma dieet? 
Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.
Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.
 
Eén van ons!

In één van ons zetten wel telkens één iemand centraal die gebruik maakt van de diensten van Nufit. 

 

Na een grondige intake procedure / bewegingsscreening begon Evelyne Vanbel op 21/01 aan haar persoonlijk traject met de bedoeling om terug pijnvrij te kunnen lopen. Na meer dan 6 maand inactiviteit (iliotibiaal frictiesyndroom) geen eenvoudige opdracht. Na 8 sessies van rustige opbouw konden we trainingssessie 9 pijnvrij aanvatten. Na 18 trainingen (en een kleine twee maanden later) is Evelyne in staat om haar loopsessies terug aan te vatten. Mede door haar enthousiasme en werklust kan zij terug genieten van haar geliefde sport.

 

Primeur

Graag presenteren we u onze nieuwe website www.nufit.be. Laat Nufit gerust weten wat je er precies van vindt.


 

Facebook
Facebook
 
 
Nieuwsbrief Nufit Zomert

Online Coaching via app/website Nufit

Zit jij tijdens de lock-down meer stil dan ervoor? Ben je bijgekomen of voel je jezelf minder goed in je vel? Is jouw huidige fysieke toestand slechter dan voorheen? Ik ben op zoek naar 5 gemotiveerde vrouwen/mannen die terug zorg willen dragen voor hun lichaam, hun energieniveau wensen te verhogen en die 2 tot 8kg wensen te verliezen in de volgende 60 dagen.

Lees meer

Nufit gesloten door Coronavirus

Voor de personen die bij Nufit in begeleiding zijn voorzien we thuistrainingen. Materiaal is niet nodig. Zo kunnen we de resultaten van de afgelopen weken/maanden vasthouden. Draag zorg voor jezelf, familieleden, naasten, vrienden en tot binnenkort!

Lees meer

Voor en na - Santosh Vanbijlen

Van 83,9kg naar 69kg of van 25,4% lichaamsvet naar 15,4%. Knap werk Santosh!

Lees meer

Voor en na - Johan Vrachten

Van 100,1kg lichaamsgewicht naar 89,3 kg of van 29,1% lichaamsvetpercentage naar 21,6%. Proficiat Johan!

Lees meer

Voor en na transformatie 6 maanden - getuigenis klant

"Ik ben echt wel erg trots op het voorbije traject en ik wil jou daar erg voor bedanken! Ik heb de voorbije zes maanden enorm veel geleerd van jou! Na best wel 20 jaar knoeien en sukkelen weet ik eindelijk hoe ik mijn lichaam het beste train en vooral ook verzorg ; door bewust te eten."

11 mei 2019

Lees meer

Voor en na - Jade Van Roey

15 kg vetverlies op 3 maanden tijd bij Jade Van Roey

9 mei 2019

Lees meer

Voor en na - Kevin Billet

Van 90,6kg naar 75,5kg lichaamsgewicht of van 30,2kg vet naar 14,9kg vet op 3 maanden en een week.

10 mei 2019

Lees meer

Damla Kalyoncu naar winst!

Damla Kalyoncu! -9kg kwijt op 7 weken om zo wedstrijdklaar te zijn voor haar wedstrijd op het kick- en thaiboksgala te Koersel georganiseerd door Justice & Samir Gym. Na drie rondes tegen Layla Van Engeland ging de winst naar de 17-jarige jongedame uit Paal-Beringen. Dikke proficiat Damla!

7 april 2019

Lees meer

Christmas a wonderful time!

Iemand echt verrassen? Dat doe je met de cadeaubon van Nufit! Het ideale kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor jouw familie, vrienden en collega's!

22 december 2018

Lees meer

Els Jeuris in het Vtm Nieuws

Raar zicht tijdens de personal training van advocaat Els Jeuris. Tijdens de training jezelf op het Vtm nieuws zien. Het is niet iedereen gegeven. Voor één keer werd er getraind met de tv aan op de achtergrond. Hieronder het live moment. Memorabel zonder twijfel.

6 november 2018

Lees meer

WERELDKAMPIOEN!!!!

W E R E L D K A M P I O E N!!! 3de begonnen aan de race, heel snel op kop en het zo afmaken. KLASSE Kobe Pauwels!!! België boven! Dikke proficiat aan mama, papa, zus, mechanieker Jan en de rest van de entourage!

9 september 2018

Lees meer

Wereldkampioenschap karting Kobe Pauwels

Enorm véél succes dit weekend jongeman! Kobe Pauwels is 1 van de 2 Belgen die de eer van België mag verdedigen op het wereldkampioenschap karting in Genk! Hem een duwtje in de rug geven? Schrijf een berichtje, geef hem een duimpje of kom zondag live supporteren @karting.genk YOU CAN DO IT BOY!!!

7 september 2018

Lees meer

Kroatische en Sloveense groetjes

Nufit blaast eventjes uit in Kroatië en Slovenië. Vanaf 16/08 terug van de partij. Zonnige groetjes, Simon

5 augustus 2018

Lees meer

Een onverwachte attentie...

8 maart 2018

Lees meer

Seizoen goed begonnen voor kartingrijder Kobe Pauwels

Lees meer

Het einde is in zicht...

31 december 2017

Lees meer

Het ideale geschenk om te geven of te krijgen?!

20 december 2017

Lees meer

De grote Rainpharma dieet actie bij Nufit

16 december 2017

Lees meer

Nieuwe Partner Nufit

6 december 2017

Lees meer

Dry Needling in de media

22 november 2017

Lees meer

Nieuwe Tool: Speed Device

7 oktober 2017

Lees meer

Update Kevin Billet: 30,2 kg vet naar 14,9kg vet

18 september 2017

Lees meer

Update Jade Van Roey: -16 kg vet op 3 maanden

10 september 2017

Lees meer

Bodybuilder Christophe Jackson countdown Belgisch Kampioenschap

Nog vier weken tot aan het Belgisch kampioenschap bodybuilding in het casino Chaudfontaine (Luik). Aan uw voorbereiding zal het zeker niet gelegen hebben. Véél succes Christophe!!!

9 september 2017

Lees meer

Update Tools: Squatboard

2 september 2017

Lees meer

Vakantie Nufit

5 september 2016

Lees meer

Opleiding: YPSI Semi Private Internship Stuttgart Duitsland

21 juli 2017

Lees meer

Nieuwe club: 2017-2018

5 juli 2018

Lees meer

Bezoek snijzaal SkillsLab Rotterdam

24 juni 2017

Lees meer

Aankoop nieuw materiaal

17 juni 2017

Lees meer

NIEUW: Online Coaching

29 april 2017

Lees meer

Vrolijk Pasen!

16 april 2017

Lees meer

Update: meting explosiviteit & spronghoogte doelman Jordi Vaqueriza KFC Diest

6 april 2017

Lees meer

Examen geslaagd: diploma en licentie Dry Needling

30 maart 2017

Lees meer

Update: Explosiviteit doelman Jelani Abdelmalek Fortuna Sittard

Jelani Abdelmalek (doelman Fortuna Sittard) uit Paal-Beringen bij Nufit met als doel zijn explosiviteit te verhogen. Een gericht traject waarbij de uitvoering van oefeningen, hoeveelheid aan herhalingen, rustpauzes en reeksen juist moeten zijn wil men verbeteren.

24 maart 2017

Lees meer

Traject Lisa Opheide

11 maart 2017

Lees meer

Sportmassage bodybuilder Christophe Jackson

2 maart 2017

Lees meer

Cursus: Dry Needling Therapie

10 maart 2017

Lees meer

Bijscholing: Dynamic Posture Scanning

25 februari 2017

Lees meer

Mutsen Nufit

24 februari 2017

Lees meer

Cadeau Gerrit gouden bruiloft

Dikke proficiat aan onze Nederlandse vriend Gerrit en zijn vrouw die hun gouden bruiloft mogen vieren. Als geschenk van enkele familieleden mocht Nufit een deugddoende sportmassage verzorgen. Dat er nog vele huwelijksjaren mogen volgen!

3 februari 2017

Lees meer

Is afslanken één van je goede voornemens?

3 januari 2017

Lees meer

Zalig Kerstmis en gelukkig nieuwjaar!

23 december 2016

Lees meer

Jelani Abdelmalek Fortuna Sittard

Doelman Jelani Abdelmalek (Fortuna Sittard en ex-KRC Genk) tijdens zijn meting en bewegingsscreening bij Nufit.

16 augustus 2017

Lees meer

Black Friday

Black Friday! 20% korting op ALLES wat Nufit te bieden heeft. (enkel geldig op vrijdag 25/11)

25 november 2016

Lees meer

-42,2 kg gewicht & - 33,7 kg vetmassa Conny Gyesbreghs

19 november 2016

Lees meer

Winnaar wedstrijd muurlogo Nufit

Winnaar wedstrijd muurlogo Nufit Frederick Lemmens

10 januari 2017

Lees meer

Wedstrijd muurlogo Nufit

Wedstrijd Muurlogo Nufit Tessenderlo

4 november 2016

Lees meer

Marathon Youri Geerinckx

10 oktober 2016

Lees meer

Traject Conny Gyesbreghs RainPharma -37kg

Traject RainPharma -37 kg RainPharma Nufit Conny Gyesbreghs

11 september 2016

Lees meer

Nieuw seizoen KFC Dessel

Nufit KFC Dessel Sport 2016-2017

22 augustus 2016

Lees meer

Sportmassage Emre Aydemir

Sportmassage Emre Aydemir (ex-speler Kesk Leopoldsburg, RWDM, Standard Luik, Oh Leuven, Mol Wezel, Verbroedering Geel en Heusden-Zolder). Nu KAC Betekom.

16 augustus 2016

Lees meer

Groetjes vanuit Italië

13 augustus 2016

Lees meer

Verlof Nufit

4 augustus 2016

Lees meer

Huseyin Bilican (Sporting Hasselt)

Scherpschutter Huseyin Bilican (Sporting hasselt) op de pijnbank. Good luck this season Huske!

23 juli 2016

Lees meer

Traject Niels Taels

Topschutter Niels Taels (42 doelpunten bij derdeprovincialer KFC Ham United) aan het werk ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen bij VC Herentals.

16 maart 2018

Lees meer

Pedro Excauce, Furkan Köse, Moise Bula Bula Zidane & Milci Kasongo

Bedankt jongens. De voorbije periode veel zweet, inzet en motivatie gezien.

26 juni 2016

Lees meer

Zusterliefde Charlotte & Lieselotte

Wat is zusterliefde toch zo mooi. Lieselotte & Charlotte Verwimp in actie.

16 mei 2019

Lees meer

Revalidatie Michael Kemps

Michael Kemps (ex-speler Dessel Sport, Kesk Leopoldsburg, Berg & Dal en volgend seizoen KVK Beringen) in actie tijdens zijn revalidatie.

11 juni 2016

Lees meer

Milci Kasongo, Moise Bula Bula & Furkan Köse

Knappe training van de KFC Dessel Sport spelers Milci, Furkan & Moise! Prima inzet! Go go go!

16 maart 2019

Lees meer

New gear!

Ow yeahhhh. De nieuwe spullen zijn geleverd! Zo dadelijk uittesten! Bam bam bam!

16 oktober 2017

Lees meer

Brenda Burm & Tommy Jordens on fire!

Het zweet vloeide vanavond weer rijkelijk. Finn supporterde mee vanop afstand voor deze twee toppers! Goed getraind Brenda & Tommy. Op naar de volgende!

25 april 2016

Lees meer

Kristof Gybels met zijn grapjes...

16 januari 2021

Lees meer

Goed bezig Robbin Houben!

12 april 2016

Lees meer

Revalidatie Evelyne Vanbel

18 maart 2016

Lees meer

PSV jeugdspeler Issam El Moumni

6 februari 2016

Lees meer

Motocrosser Mike Vanderstraeten

28 december 2015

Lees meer

kerst- en nieuwjaarsboodschap

23 december 2015

Lees meer

Winnaar Sinterklaasactie

8 december 2015

Lees meer

Motocrosser Jörg Coomans

16 juli 2017

Lees meer

Sinterklaas

4 december 2015

Lees meer

Kesk Leopoldsburg - City Pirates Merksem

16 december 2019

Lees meer

Bedankje Noella Wouters

31 oktober 2015

Lees meer

Diploma Trainer A Voetbal (Elite Jeugd)

21 september 2015

Lees meer

Artikel Het Belang van Limburg Nufit

11 september 2015

Lees meer

Sport en emotie

20 juli 2016

Lees meer

Ploegfoto Kesk Leopoldsburg 2015-2016

Ploegfoto Kesk Leopoldsburg 2015-2016

6 augustus 2016

Lees meer

Revalidatie Stig Cools

Revalidatie Stig Cools Nufit KESK Leopoldsburg

Lees meer

Cadeaubon

Lees meer

Filipe Labens

13 juli 2015

Lees meer

Seizoen 2015-2016 staat voor de deur...

20 juli 2016

Lees meer

Britt Verachtert

6 juli 2015

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x