4 augustus 2016

Nieuwsbrief Nufit Zomert

Nieuwsbrief Nufit Zomert

Nieuwsbrief Nufit Zomert

 

 

 Nieuwsbrief Nufit
 
 

Zomer?!

Na een lange, drukke en uiterst interessante periode is er weer heel wat om over te berichten in deze nieuwsbrief. Zo was het tussenseizoen voor alle competitiesporters een uitdaging om een grondige basis te leggen voor het aankomende seizoen.

Daarnaast is er sinds het begin van de lente het RainPharma Dieet dat zijn intrede heeft gedaan bij Nufit. Verder in deze nieuwsbrief meer uitleg hierover.

Tot slot de zomerperiode die er aan komt. Velen gaan op vakantie, hebben tal van feestjes op hun agenda staan en willen er fitter, gezonder en vooral beter uitzien. 

Neem alvast een verfrissend drankje. Plof neer in je geliefde fauteuil en geniet van deze samenvatting van de afgelopen maanden. Proost!

 
Voorbereiding seizoen 2016-2017
 
RainPharma? Wat?
 
 

"Voor wie van plan is om voor eens en altijd komaf te maken met ongezonde kilo’s voor gemotiveerde diëters, onder begeleiding."
 
zuivere productkwaliteit
100% made in Belgium
lange termijn
educatief
darmvriendelijk
meer energie
betere huidkwaliteit
minder cholesterol
lager/gezonder gewicht

Wat is het verschil met een klassiek proteïnedieet?
Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ons zich grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd het RainPharma dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.
 
Hoe verloopt het RainPharma dieet? 
Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.
Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.
 
Eén van ons!

In één van ons zetten wel telkens één iemand centraal die gebruik maakt van de diensten van Nufit. 

 

Na een grondige intake procedure / bewegingsscreening begon Evelyne Vanbel op 21/01 aan haar persoonlijk traject met de bedoeling om terug pijnvrij te kunnen lopen. Na meer dan 6 maand inactiviteit (iliotibiaal frictiesyndroom) geen eenvoudige opdracht. Na 8 sessies van rustige opbouw konden we trainingssessie 9 pijnvrij aanvatten. Na 18 trainingen (en een kleine twee maanden later) is Evelyne in staat om haar loopsessies terug aan te vatten. Mede door haar enthousiasme en werklust kan zij terug genieten van haar geliefde sport.

 

Primeur

Graag presenteren we u onze nieuwe website www.nufit.be. Laat Nufit gerust weten wat je er precies van vindt.


 

Facebook
Facebook
 
 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x